Jestem bardzo zadowolona z wymiany łożysk w zbiorniku Ariston. Pralka chodzi cichutko. Gwarancja 2 lata! Super miły i szybki kontakt. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam!!!! Naprawa ekspresowa!!!!

Basia -Bytom

“Bardzo profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa i szybka, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam.” Opinia z dnia 18 lip 2017 - zakup regenerowanego zbiornika na Allegro

“Zakupiony zbiornik dał mojej pralce kolejne życie 😉 . Zbiornik nie przecieka , nie hałasuje jak stary 😀 po prostu w 100 % sprawny !!! Szybka przesyłka dobrze zabezpieczona oraz co najważniejsze przemiły i szybki kontakt z Allegrowiczem. Naprawdę Polecam !!!!!! 😉 ” Opinia z dnia 18 lip 2017 - zakup regenerowanego zbiornika na Allegro

Nie wiedziałem że w mojej pralce Ariston zbiornik jest klejony. Szukając w necie jakiejś porady znalazłem film reklamowy wymiany łożysk. Bęben wysłałem a za tydzień był naprawiony. Super miły i szybki kontakt. Gorąco polecam. Piotr Bałaziński - Jaworzno

Wszystkie opinie to szczera prawda. Moja 3 letnia pralka już szykowała się na złom – a tu obudowa jak nowa czyli szkoda. Kto szuka ten znajdzie Tomika Serwis i za jedyne 231 zł mam swoją praleczkę…chodzi lepiej i ciszej ale to mi nie przeszkadza. Polecam Szybko Tanio Solidnie plus 2 lata gwarancji. Joanna S. - Gliwice

Udało się uniknąć zakupy nowej pralki (kto to czyta już wie o co mi chodzi). Demontażu dokonałem we własnym zakresie na podstawie instrukcji (fotorelacji) zamieszczonej na tej stronie. Pomimo innego modelu pralki większość czynności odbyło się tak samo. Należy wszystko dobrze oznaczyć, a późniejszy montaż jest banalnie prosty. Polecam. Krzysztof - Bielsk Podlaski

Moja pralka Whirlpool po okresie gwarancyjnym oczywiście się zepsuła. Na szczęście znalazłem w internecie ten serwis, który naprawia bębny zgrzewane z pralek (u mnie do wymiany był krzyżak i łożyska). Rozebrałem pralkę i z racji tego, że mieszkam blisko osobiście zawiozłem bęben do serwisu. Do odebrania, po naprawie był już następnego dnia. Odebrałem, zapłaciłem, poskładałem i pralka śmiga jak ta lala. POLECAM wszystkim ten serwis, naprawdę szybko i profesjonalnie. Gwarancja 2 lata !!! Marek Mura - Rybnik/ Kamień

Okazałam się zostać ofiarą kupna sprzętu AGD naszych czasów. Miesiąc po tym jak skończyła się gwarancja na moją pralkę, przestała działać. Miły Pan z serwisu stwierdził jednoznacznie, że padło łożysko, którego co do zasady ze względu na opłacalność się nie wymienia i powinnam kupić sobie nową pralkę. I stał się cud. Okazało się, że można! Dzięki “Wymianie łożysk” mam piorącą do tego cichutko pralkę, której całkowity koszt naprawy wraz z przesyłką całego bębna kosztował mnie ok. 20% ceny zakupu nowej pralki. Gorąco polecam – pełen profesjonalizm! Szybko, nie drogo, dokładnie i na dodatek z 2 letnią gwarancją. W końcu pralka automatyczna jest prawdziwą przyjaciółką każdej kobiety. Adrianna - Myszków

Nareszcie słyszę co żona do mnie mówi podczas wirowania pralki. Naprawa odbyła się bardzo szybko ponieważ w poniedziałek wysłałem paczkę pocztą i w następny poniedziałek miałem już ją u siebie. Uratowaliście mnie od znoszenia pralki z drugiego piętra i wnoszenia nowej. Jarek C. - Zbąszyń

Zakupiłem zregenerowany zbiornik do pralki Whirlpool. Wysyłka błyskawiczna po dokonaniu zamówienia/ zapłaty. Chodzi teraz bez zarzutów – i ta CISZA! Koszt całkowity dużo mniejszy niż nowy bęben.. nie mówiąc już o nowej pralce… Polecam. Waszą ulotkę powiesiłem na tablicy w moim bloku (112 mieszkań) Dawid S - Wrocław

W pełni wykonana profesjonalnie usługa z udzieloną pisemną 24 miesięczną gwarancją. W moim przypadku koszt regeneracji wraz z transportem stanowił 35% wartości zakupu  nowego zespołu piorącego. Po zamontowaniu pralka pracuje super i nie przecieka. Szczerze polecam. Jarosław Gortatowicz - Nowe Miasto

Pralka po wymianie łożysk działa nienagannie a nawet mam wrażenie, ze lepiej niż gdy była nowa. Usługa wykonana błyskawicznie. Cena za usługę przystępna. Szczerze polecam. Maria Dudkiewicz - Przedbórz

Jestem naprawde zadowolony. Pralka działa jak nowa. Pracuje bardzo cicho. Cena bardzo przystępna. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. tomson1922 (zakup usługi poprzez Allegro)

21 sty 2017

Jestem zadowolony z szybkiej i fachowej naprawy. Pralka działa tak jak przed awarią. Super kontakt, serwis godny polecenia. W tych czasach gdzie produkuje się jednorazowe buble warto naprawiać starszy sprawdzony sprzęt. Janusz Kupiec - Warszawa

Pralka ariston amd 129 na odwirowaniu pracowała jak odrzutowiec. Zdecydowałem się skorzystać z regeneracji bębna w serwisie wymiana łożysk. Czas od wysłania bębna do serwisu do otrzymania zregenerowanego to 7 dni. A pralka pracuje lepiej niż nowa za co bardzo dziękuje cała rodzina. Dziękujemy i pozdrawiamy Tomasz - Warszawa, Ursus

Nie chcę zapeszać ale usługa została przeprowadzona profesjonalnie. Wszystko działa jak nowe. Może to zabrzmi śmiesznie ale żona po moim zamontowaniu i pierwszym praniu stwierdziła, iż pralka zachowuje się ciszej niż gdy była nowa. Polecam w 100 % ach!!! Tomasz S - Zgorzelec

Wszystko szybko sprawnie i profesjonalnie, a najlepsze jest to, że pralka działa. Bardzo dziękuję i polecam Dotti_J (zakup regener. zbiornika pralki poprzez Allegro)

30 lis 2016

Polecam usługi tej Firmy. Wszystko bardzo sprawnie przebiegło. Wzorowy kontakt. Pralka Ariston AQSL 109 “zmartwychwstała”. Aż miło słuchać jak z powrotem cicho pracuje.Całość zamknęła się kwotą 280 zł (z przesyłką). Bartek - Rzeszów

Jak najbardziej POLECAM!!naprawę klejonego bębna(wymiana łozyska) w TOMIKA-SERWIS!! 3 letnia pralka była już jedna z 4 nóg na złomie ale dzięki TOMIKA-SERWIS wróciła z zaświatów:) a cały koszt to zaledwie 225zł jeszcze raz POLECAM!!!! kermit_zaba1 (zakup usługi poprzez Allegro)

11 wrz 2016

Wzorowa obsługa. Efekty samej naprawy rewelacyjne. Pralka była spisana na straty (nieopłacalna naprawa na miejscu 450-500 zł nawet przy wymontowanym bębnie). Dodatkowo zostało wypolerowane gniazdo łożyska. Marek - Warszawa

No i działa znów pralka po serwisie łożysk :) Świetna rozpiska demontażu i trochę męczarni z zdjęciem balastu z bębna (Ariston) bo producent zapodał sprężyny zamiast śrub, wystarczą kombinerki i metoda siłowa. Świetny kontakt, super szybki czas naprawy i parę zł w kieszeni. Polecam z całego serca. Krzysztof J. - Lubin

Pełen profesjonalizm. Od zalicytowania regeneracji do pierwszego prania po naprawie nie minął tydzień (w tym kurierzy z zachodniopomorskiego na Śląsk i z powrotem). Zgrzew zbiornika ładniejszy niż oryginalny z włoskiej fabryki :) adamjab1 (zakup usługi poprzez Allegro)

29 cze 2016

Bardzo fajna firma. Szybko i solidnie. W moim przypadku nie było mowy o wyciągnięciu bębna (3 latek który mi we wszystkim pomaga). Dostarczyłem więc pralkę do serwisu, gdzie wszystkim się zajęto. Miła i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam. Janusz - Cieszyn

Bardzo fajna firma, od wymiany łożysk minęło już kilka miesięcy i na tę chwilę wszystko działa. Pralka chodzi jak nówka a ja jestem zdania, że to co naprawione będzie działać dłużej niż oryginał :) Marcin Sz. - Warszawa

Super!!! Pralka działa lepiej niż nowa. tomek2047 (zakup usługi poprzez Allegro)

19 mar 2016

BARDZO SZYBKO I BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA BARDZO DOBRY KONTAKT WSZYSTKO OK.POLECAM TEGO ALLEGROWICZA WIELKI POZYTYW!!! Franex54 (zakup uslugi poprzez Allegro)

13 lut 2016

Jak najbardziej polecam usługę. Miła, sprawna i szybka obsługa. Dostałem na naprawę 24 m-c gwarancji, jestem w 100% zadowolony. Pralka pracuje ciszej jak nowa. Andrzej J. - Pabianice

POLECAM POLECAM POLECAM Miałem problem z moją pralką, strasznie głośno chodziła i bęben podczas wirowania walił i szalał. Zamówiłem fachowca innej firmy. Zdiagnozowano łożyska do wymiany. Po problemach ze zdobyciem takowych zostały wymienione wraz z uszczelniaczem lecz mimo iż bęben już nie szalał to wciąż dziwnie brzmiała. Fachowiec stwierdził że za niedługo będzie problem ze silnikiem. Po roku znów to samo. Zgłosiłem się do firmy Tomika sp. z o.o. Wymiana tego samego dnia :) Wszystko zamontowane tak jak należy, a pralka chodzi cicho sprawnie a dźwięki które miały zwiastować wymianę silnika znikły. Szybko sprawnie i bardzo fachowo. Firma Tomika sp. z o. o. jest godna polecenia każdemu kto ma problem z pralką. Krzysztof I. - Rybnik

Jestem zadowolony z szybkiej i fachowej naprawy zestawu piorącego. Pralka działa tak jak przed awarią. Super kontakt, serwis godny polecenia. Kamil - Sokołów Małopolski

Nienaprawialna pralka działa. Szybko, miło i dużo taniej niż nowa pralka. Serdecznie polecam. Jerzy Parka - Dąbrowa Górnicza

Obsługa na najwyższym poziomie, profesjonalny serwis, ekspresowa naprawa i wysyłka, bardzo dobry kontakt, polecam firmę i dziękuję Gidek-1 (zakup usługi poprzez Allegro)

29 paź 2015

Jestem mile zaskoczony szybkością działania i wysoką jakością przeprowadzonej naprawy, pochwała za bardzo dobry kontakt z klientem. Jerzy Cygan - Wola Rzędzińska

Pralka zaczęła huczeć, wiec ją rozebrałem z nadzieją, że rozkręcę i wymienię łożyska i tu problem się pojawił, bo obudowa bębna zgrzewana i problem hmmm. Więc NET i dzwonię, pani mówi że do 3 dni zrobią to się ni zastanawiam i zawożę i na 2 dzień pani dzwoni, że odbiór, szok. Obudowa sklejona na 5+, złożyłem i działa ciuchutko 3 miesiąc. Cena super i wszystko ok, więc polecam, a i do tego z gwarancją. Przemek - Rybnik

Whirlpool AWOC 0714 – łożysko wysiadło miesiąc po gwarancji, smar dostał się do białych koszulek, które trzeba było wyrzucić. ASO i producent mają klienta w d…. oferując bęben za 650zł + wymiana 150zł + dojazd. Polecam Tomika Serwis gdyż cała operacja kosztowała mnie 243zł (płatne przy odbiorze), moja wysyłka bębna 25zł + komplet torxów za 13zł (potrzebny jest T20 i T50) + fachowa porada przez telefon ze strony serwisu pod tytułem “jak we właściwej kolejności złożyć pralkę”. W sumie ok. 3 godziny roboty (wolne tempo) i pare stów w kieszeni oraz pralka która znowu działa. Polak potrafi !!! Paweł Borowski - Władysławowo

Polecam firmę Tomika Serwis. Zleciłem wymianę łożysk w przesłanym zespole piorącym. Szybka diagnoza i kontakt serwisu ze zleceniodawcą. Miła i kompetentna obsługa serwisowa. Otrzymałem pełną dokumentacje dokonanej naprawy w/w zespołu wraz z gwarancją. Firma godna polecenia. 09-2015r. Józef Oleksy - Nowy Sącz

Witam Serdecznie polecam Tomika Serwis. Pralka w pewnym momencie zaczęła głośno chodzić, w pewnych momentach bęben prawie się nie ruszał, pierwsza własna diagnoza – łożyska, zdemontowałem bęben i wysłałem na diagnozę do Tomika Serwis, dnia następnego godz. 11 już telefon po sprawdzeniu bębna – do wymiany łożyska. Praktycznie wszystko się wysypało. Wymiana i wysyłka ekspresowa. Po zamontowaniu bębna pralka działa jak należy. Naprawdę polecam. Wszystko na najwyższym poziomie – cena, jakość wykonania, szybka wysyłka oraz kontakt z serwisem :) Maciej Bućko - Oleśnica

Pralka zaczęła głośno chodzić – opinia serwisu: naprawa nieopłacalna w stosunku do wartości pralki. Na ratunek przyszedł tata (jak zwykle :)) znalazł w internecie serwis mieszczący się w Rybniku. Konkretna rozmowa, szybka naprawa – zaledwie 2 dni, bardzo miła obsługa, a co najważniejsze zaoszczędziłam pieniądze. Teraz pralka pracuje cicho, a ja polecam firmę jako rzetelnego i konkretnego partnera partnera w rozwiązywaniu “mokrych spraw” :) Krystyna - Pszczyna

Witam Chciałbym jako kolejny dołączyć do zadowolonych klientów super serwisu. Podobnie jak u innych użytkowników w mojej 4 letniej pralko-suszarce Aristona problemy zaczęły się wraz z diagnozą: łożyska połączone są z bębnem, układ nierozbieralny należy wymienić cały. Układ 650 zł + montaż. My zamówimy, Pan poczeka. No nie poczekałem a zacząłem szukać i znalazłem Tomika Serwis … Zadzwoniłem by się upewnić i poznać szczegóły nastp. wysłałem “zespół piorący” i wyjechałem na krótki, ale zasłużony urlop. Ja wróciłem z urlopu, bęben po regeneracji z serwisu i wszyscy są zadowoleni (a i parę groszy zostało w kieszeni). Serdecznie polecam, a jednak można… Marek - Rzeszów

sierpień 2015

Ocena firmy w skali 1 do 10 to same 10 za kontakt, obsługę, szybkość wyceny, naprawę i szybkość odesłania. Pralka działa bez problemów a pseudo serwisy chciały wymienić cały zespół piorący na nowy. Polecam tę firmę ze szczególnym wyróżnieniem. I gorące pozdrowienia dla Pani Moniki. Mikołaj Femlak, Grabik - Żary

Szybko sprawnie i profesjonalnie.Wycena naprawy Bębna błyskawiczna (na kolejny dzień od otrzymania mojej przesyłki) Po mojej zgodzie na naprawę, bęben otrzymałem po 2-3dniach. Zamontowany chodzi bez wycieków i cichutko jak po kupnie pralki:) Polecam AnnaKula1 (zakup usługi poprzez Allegro)

08 sie 2015

Jak najbardziej polecam usługę. Miła, sprawna i szybka obsługa. Bęben pralki po wymianie łożysk już nie huczy. costacabana (zakup usługi poprzez Allegro)

26 mar 2015

Bardzo fachowa obsługa, wszystko wykonane profesjonalnie. Myślałem, że takie firmy nie istnieją, myliłem się. Polecam. Jerzy - Radlin

Szybka realizacja usługi. Pralka działa jak nowa. POLECAM bartex_bx0 (zakup usługi poprzez Allegro)

14 mar 2015

Pralka działa, teraz pracuje cicho, kontakt telefoniczny jak i mailowy super, nie pozostawiają sprawy bez odpowiedzi, Serdecznie Polecam prywo (zakup usługi poprzez Allegro)

12 kwi 2015

Nasza pralka coraz mocniej stukała w trakcie wirowania i zaczęliśmy szukać serwisu, który by nam pomógł. Większość serwisantów mówiło, że to bardzo drogo będzie kosztować i dopiero za kilka dni ktoś się pojawi, żeby pralkę obejrzeć. W Tomika Serwis serwisant był u nas jeszcze tego samego dnia, a naprawa była szybka i nie musimy kupować nowej pralki. Dziękujemy :) Dariusz Bogacki - Rybnik

Jesteś zadowolony z usługi wymiany łożysk? Zostaw opinię! Opinia naszych Klientów jest dla nas bardzo cenną informacją, dzięki której możemy  udoskonalać cały proces obsługi klienta i podnosić standard naszych usług, co przyczynia się do obopólnych korzyści. Ponadto dzięki Twojej opinii, potencjalni klienci otrzymają szczerą i rzeczową informację na temat współpracy z nami, a na tej podstawie zdecydują czy jesteśmy godni zaufania. Naszym zdaniem zadowolony i przede wszystkim szczery Klient jest najważniejszy! Aby dodać swoją opinię wypełnij formularz znajdujący się poniżej ;)

Imię i nazwisko

Miejscowość/ dzielnica

Twoja opinia

Kliknij w przycisk poniżej i odwiedź też nasz fanpage na Facebooku 😉

STAŁA CENA dotyczy regeneracji zbiorników z pralek o załadunku do 7 kg. Cena obejmuje usługę wymiany łożysk i spawania zbiornika, 2 łożyska, uszczelniacz, polerowanie tulei na krzyżaku oraz odesłanie zbiornika przy przedpłacie.

Promocja trwa od 17.07.2017r. do 17.08.2017r. Aby skorzystać z promocji należy podać model i numer serwisowy pralki. Promocja nie dotyczy zbiorników z pralek Bosch i Siemens.

You have Successfully Subscribed!